sábado, 22 de marzo de 2008

JA SOM AQUÍ!

Qui va dubtar de que arribaríem? Que se'n desdigui perquè aquí estem sans i estalvis! En aquest moment ens trobem en un bar del la plaça central de Puebla (el wifi de l'hotel no funciona) i acabem d'esmorzar.

No diré que el viatge no sen's fes llarg però a l'avió vam conèicer dos altres delegacions (jo em vaig fer amiga d'un belga encantador..jiji) i vam arreglar una mica el món. La Xènia va optar per dormir quasi tot el temps i jo vaig veure dues películes de Dysney (Us recomano "Enchanted").
El millor de tot va ser el comfortabilíssim autobús fins a Puebla. El punt surrealista, que a les pantalels en comptes de posar-nos un culebrot maxicà van passar una película independent afganesa!! Pena que ningú va veure el final perquè ens vam quedar sobats.

Quan vam arribar ra negra nit y la ciutat semblava inhòspita .ens va costar trobar un lloc on menjar alguna cosa (esclar que eren les 11 de la nit) però el final ens vam poder prendre unas fagitas (la Xènia una fondue de formatge). Avui sembla que ens haguem despertat en una ciutat diferent i infinitament més acollidora. Fa una termperatura deliciosa, no hi ha ni un núvol al cel i els carrers empedrats fan olor a flors. Una delícia amb majúscules. Ja hem anat a cambiar els dinerets i sortint del banc em tingut la estranya sensació de que tothom és worldmunero. de fet, som fàcils de distingir. Blanquets, en grups, amb l'ordinador a l'hombro i la càmara a la mà..jeje.
Ara anirem a fer una mica el turista i després de dinar ens posarem a estudiar un xic.

Estem genials. Gràcies per tot l'esforç perquè poguésssim disfrutar d'aixó. Sou uns craks.

Una abraçada transatlàntica.



PS: El Gerard ha demanat sucre moreno a la cafeteria on som (haurieu d'haver vist la cara de la camarera)
PS:intento pujar fotos però no em deixa..aviam si demà hi ha més sort.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pre-unanimuneros: Aqui los unanimuneros veteranos, reunits al piset on us vam acomiadar l'altre dia.. ens estem emocionant amb els vostres missatges!! Quina il.lusió llegir-vos contents i contentes... que duri tot el MUN!!! I el perfil, genial, nos ha conquistado... como conquistareis vosotras a los muneros... QUE TIEMBLE HARVARD!!!! Petonets de l'Alvar, la Irene, el Pol, el David, el Pau, i... el Toni i la Sonia (Què tal les llibretes?) Mmmua